Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Studio Caro-lines-blogg

Studio Caro-lines-blogg

Ett rött löv i rännstenen i Lund

Ett rött löv i rännstenen i Lund

En rött höstlöv i rännstenen kan få mig att stanna till. Naturens färger inspirera mig, det är så vackert att jag känner att jag njuter inte tillräckligt av vad hösten bjuder på. Som om hösten endast vore till för mig. Det skulle ju vara höst även om det inte fanns en enda människa på jorden.

Läs mer →


Ett hotel i Florence

om en bild resor

Ett hotel i Florence

Det var trettioåtta grader den dagen i Florens i Italien. Glassen var inte ens svalkande, den smälte direkt och rann längs handen för dem som inte var snabba nog. Ordningen var den tredje som vi var i vackra gamla Florens. Vi hade lite tur och en skicklig hotellbokare med på resan - min man: vårt hotell låg mitt i centrum och med en liten takpool. En tillräckligt liten för att kunna ta ett dopp. Det var en ovanlig upplevelse att titta på gamla byggnader, lyssna på kyrkklockor ringa och känna svalkan av poolvattnet samtidigt.

Trappan upp till poolen var utsmyckad med de vackra handtagen och trappan ned tillbaka till hotellrummet med... Samma trappa ju. Ta en titt på hotellet i Florens här: Empireo at Plaza Hotel Lucchesi. En härlig plats för själ och öga.

Postern finns här "Trappa: upp och ned".

 

Läs mer →


Hela historien: den gamla bloggen och jag

news

Hela historien: den gamla bloggen och jag

Hello. Detta är jag: Caroline so gör Caro-lines, Carolines linjer. Så enkelt var namnet på min webbshop, som jag startade för över 12 år sen via min gamla blogg, som jag skriver på ibland: Min inspiration. den här bloggen kommer att handla om bilderna i webbshoppen och bakgrunden till dem. Hoppas att du finner det intressant!

  • var idéen kom från
  • var det ursprungliga fotot togs
  • och kanske ett tips om Photoshop eller två

    Läs mer →