Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Om – Studio Caro-lines

About

Affischer och tryck är ett enkelt sätt att skapa ett trevligt och harmoniskt hem. Ett hem som speglar dig, både när det gäller val av färg och motivval när det gäller bilderna. Vissa affischer passar  bra i en snygg lägenhet i stan, vissa hör hemma i barnrummet och andra passar bättre i semesterstugan vid havet. Posters och tryck med fotografier, illustrationer, citat och text.

Bäst kvalitet på fotopappret

Studio Caro-linjer trycker din poster vid beställningen, på matt professionellt fotopapper. Den bästa kvaliteten är mest hållbar. Det är också bra att veta att alla storlekar skrivs ut i standardmått. Det betyder detta att du enkelt kan hitta ramar som passar din eller dina posters. Du kan också köpa en passepartout i konsthandeln eller ramverkstad i specialmått om du har en ram du gillar med i annan storlek.

Att hänga bilder snyggt på väggen

Hur hänger jag konst snyggast? Vissa posters är bäst som solitärer i stort format, som äger väggen och rummet. Andra posters är fina tillsammans med andra motiv och mönster blandade med bilder på människor och porträtt.

Du kan också använda olika ramar för att skapa ett intressant blickfång för ögonen att vila på och faktiskt också för att få lugn i både rummet och sinnet. Ta en titt här lite inspiration om hur du kan hänga tavlor snyggt.

Din beställning fraktas försiktigt till dig

Det minst formatet är i storleken 20 × 30 cm kommer till dig i ett kartongkuvert av kraftigt återvunnet papp. De större formaten rullas försiktigt, läggs i ett hårt kartongrör, också tillverkat av återvunnet papper, och kanterna skyddas med silkespapper. De allra största formaten får också en låda runt röret. 

Hållbarhet

Allt emballage går att återvinna som kartong och silkespappret som papper. Locken som sitter i ändarna på rören återvinns som plast.

 

Posters och konsttryck!